Billigare alternativ till hotell

20 oktober 2019 admin

Ska du eller någon du känner på besök till Stockholm? Det kan vara väldigt dyrt att bo på hotell, men det finns faktiskt andra alternativ till det. Ett vanligt hotellrum i Stockholm kan lätt gå på 1500 kronor natten för ett vanligt dubbelrum, och betydligt mer för större rum. 

Alla vill inte lägga så mycket pengar på boendet, utan föredrar att bo billigt och kunna göra roliga saker istället. Om du vill komma undan billigt kan du istället välja att bo på ett hostel. Där kan du faktiskt i många fall betala runt hälften av vad ett hotell hade kostat.

 

Hur man hittar det bästa boendet

Kanske har du försökt googla dig fram utan att få upp några bra träffar? Du kanske har sökt på ”boende”, men du kan faktiskt få upp fler träffar om du testar att söka på engelska. För även om det gäller Sverige är ju många av de som reser hit och letar boende inte svensktalande. 

Du kan till exempel testa att söka på family room hostel in Stockholm och se vad du får upp för träffar. Testa dig fram med lite olika sökalternativ och se vad som ger dig bäst träffar. Om du letar efter boende i just Stockholm kan du gå in och läsa här https://www.3crown.se/room/family-room/.

 

 

Dubbelrum eller boende för hela familjen

Precis som när du bokar ett hotell kan du när du bor på hostel välja olika rumsalternativ. Det brukar finnas allt från singelrum till rum för hela familjen. Många gånger brukar även personalen kunna vara flexibel och hjälpa till om det behövs någon extra säng eller liknande. Det brukar tillkomma en liten summa för det, men blir betydligt mycket billigare än att lägga till ett helt rum. Så om du vill ha ett prisvärt boende är faktiskt hostel något du borde undersöka lite närmare.

Fler nyheter

15 januari 2024

Berlin Sevärdheter

13 januari 2024

Flyga till Ibiza